Beschrijving

In een kader van charme en rustiek, treedt u dit unieke hotelletje binnen. Een glaasje wijn in het restaurant, begeleid door pianomuziek om even te bezinnen, te ontspannen… Jawel, dit pand is ideaal voor romantici en om een liefdesverhaal te beleven! Wenst u in de voetsporen van de huidige eigenaar te treden of bent u graag creatief in de keuken? Lokale producten zullen u zeker inspireren om een prachtig palet aan kleuren en gastronomische smaken te creëren. Uw toekomstige gasten kunnen ‘s zomers uitkijken op de Ourthe en vanuit enkele kamers kunnen zij ’s avonds genieten van het verlichte kasteel. Nog niet overtuigd? Laat u dan ter plaatse overdonderen en reserveer een kamer om alvast de sfeer te voelen…

Kenmerken

Glv: Hal, ontvangstsalon, bar/restaurant, keuken met toegang opzij van het gebouw, koude kamer, kantoorhoek, wc en wastafel.

Etage +1: lounge, 1 suite (3 personen), 1 kamer (2 personen), 1 kamer (2 personen), 1 familiekamer (4 personen) + badkamer-wc in elke kamer.

Etage +2: lounge, een plaats als uitgang in geval van brand, 1 kamer (2 personen), 1 kamer (2 personen), 1 kamer (2 personen), 1 suite (3 personen) + badkamer-wc in elke kamer.
Etage +3: appartement voor 4 personen mat badkamer-wc.

Kelderverdieping: grote kelders/reserves (verwarmingsruimte-wasruimte, berging, wijnkelder).
Voorzieningen
oppervlakte 600 m²
grond-oppervlakte 0 m²
electriciteit ja
elektriciteitskeuring beschikbaar ja, conform
type beglazing dubbele beglazing
water ja
capaciteit olietank 1200
type verwarming stookolie cv
olietank ja
riolering ja
onder BTW stelsel nee
type verwarming individueel
parking binnen nee

Localisatie breedtegraad: 50.1825828 | lengtegraad: 5.5728557

Energie & PEB

Certificaat nummer
20211004012250
Espec
250 Kwh/m²/j.
Etotal
22255 Kwh/j.

Kadastraal inkomen

2 681,00 €