Beschrijving

Veel meer dan een "simpel" huis, is dit geheel van gebouwen perfect voor heel veel bestemmingen. Momenteel is het in gebruik als vakantiewoning (gîte), eengezinswoning en een kleine "uitvalsbasis", en de eigenaar is op zoek naar iemand om het over te nemen. Er zijn zoveel mogelijkheden dat u dit geheel best eens komt bekijken om een idee te hebben van de ruimte en, zeker niet te vergeten: van de rust die er heerst! En neen, dit patrimonium ligt niet langs de grote baan die het dorp doorkruist, maar een eindje er van weg zodat de rust en de veiligheid van de kinderen verzekerd is. Kom snel want dit is een unieke gelegenheid!

Kenmerken

Huis A: Glv: hal, wc, 2 woonkamers, bijkeuken/wasplaats, keuken/eetkamer, berging. Etage +1: hal, 2 kamers, badkamer (ligbad, douche, 2 wastafels). Kelderverdieping: kelders, stookruimte.

Huis B: Glv: keuken/eetkamer met mezzanine, wc, 2 kamers met wastafel, badkamer (ligbad, douche, wastafel, wc), wasplaats, hal, berging. Etage +1: hal/leeshoek, 4 kamers met wastafel, douche, mezzanine/woonkamer. Niet aangebouwde bijgebouwen: tuinhuis.

Studio
: Glv: woonkamer met pizzaoven, keuken, hal, 1 kamer, badkamer (douche, wastafel), wc. Niet aangebouwde bijgebouwen: garage/berging.
Voorzieningen
oppervlakte 619 m²
grond-oppervlakte 7325 m²
type beglazing dubbele beglazing
water ja
type verwarming stookolie cv
type schrijnwerkerij hout
telefoon ja
Bouwjaar 1900

Localisatie breedtegraad: 50.18419 | lengtegraad: 5.88119

Energie & PEB

Certificaat nummer
20190325006941
Espec
570 Kwh/m²/j.
Etotal
37731 Kwh/j.

Kadastraal inkomen

912,00 €