Beschrijving

Zin in een schitterende villa met zwembad, in een rustig en vredig dorpje in de heuvels van Houffalize, met een prachtig zicht, een mooie woning met een ziel, die u wiegt met haar innerlijke muziek? Dit is ze! Het interieurontwerp is buitengewoon en past perfect met de hedendaagse architectuur. Daarbij kan u genieten van een immense tuin zoals u er nog nooit één zag... De fauna beweegt rondom u, terwijl de fauna zich voor uw ogen ontplooit...
Tussen Luik en Luxemburg, op een boogscheut van de mooie stad Houffalize, moet u haar snel komen ontdekken. Hier hoeft u uw deur maar uit te gaan om te genieten van één van de mooie wandelingen op het heel nabijgelegen platteland. Wie aarzelt om dit juweel snel te komen bezoeken loopt het risico deze prachtkans te missen, want dit pand zal zonder enige twijfel succes hebben... Dus, voor wanneer plant u uw bezoek?

Kenmerken

Glv: hal, salon, eetkamer, uitgeruste keuken, berging, veranda, wc, badkamer (bad, wc, wastafel), 1 kamer, 2 grotes garages.

Etage +1
: nachthal, 3 kamers, badkamer (douche, wastafel, wc), zolder die kan worden verbouwd tot extra kamers.

Kelderverdieping
: ingerichte kelders.

Info+: Het huis is uitgerust met een houtcassette op niveau van het salon, installatie van zonnepanelen. 
Buitenzwembad met warmtepomp ingerichte chalet op het tweede terrein van het eigendom, tuinhuis, terrein van meer dan 60 are.
Voorzieningen
oppervlakte 338 m²
grond-oppervlakte 6100 m²
electriciteit ja
elektriciteitskeuring beschikbaar ja, conform
regenwaterput ja
water ja
kabeltelevisie ja
capaciteit olietank 2000
zwembad ja
barbecue ja

Localisatie breedtegraad: 50.1596059 | lengtegraad: 5.8096887

Energie & PEB

Certificaat nummer
20211004024105
Espec
281 Kwh/m²/j.
Etotal
94800 Kwh/j.

Kadastraal inkomen

1 057,00 €