Beschrijving

In een rustig residentieel park, aan de rand van een mooi woud, met uitzicht op de rivier de Aisne, staat deze prachtige chalet waardoor u op slag gecharmeerd zal zijn. Het staat op één van de grootste percelen, goed geïsoleerd in het park. Het huis is in perfecte staat en wordt goed verzorgd door de huidige eigenaar. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van het terras, het gezellige verblijf en deze mooie en zeer rustige plek. . .

Kenmerken

Glv: hal, woonkamer met pellets-kachel, uitgeruste keuken met eethoek, 1 grote kamer (mogelijkheid om er twee van te maken), badkamer (bad-douche, wastafel, wc)

Bijgebouwen-aangebouwd
: tuinhuis achter de chalet.

Info+
: Deze chalet heeft een regularisatie lopende en werd in 2020 gerenoveerd en in de nabije toekomst zal dit domein overgenomen worden door de gemeente. Dan zal er ook openbare riolering worden aangelegd, ook de bestrating zal worden herdaan (met een tussenkomst van de eigenaars), bij voorkeur bemeubeld verkocht (mits een financiële tussenkomst overeen te komen met de eigenaar), domiciliëring mogelijk maar te bevestigen door de gemeente (de eigenaar heeft zijn domicilie in deze chalet).

Voorzieningen
oppervlakte 46 m²
grond-oppervlakte 408 m²
electriciteit ja
elektriciteitskeuring beschikbaar ja, conform
water ja
gas ja

Localisatie breedtegraad: 50.2652307 | lengtegraad: 5.5710832

Energie & PEB

Certificaat nummer
20170216000623
Espec
275 Kwh/m²/j.
Etotal
12753 Kwh/j.

Kadastraal inkomen

220,00 €
Verlaagde registratierechten mogelijkheid