Beschrijving

Het park met standing "Les Onays", niet ver van het gekende, pittoreske dorpje 'Achouffe, biedt u absolute rust en ontspanning in volle natuur. Er staan 36 heel comfortabele huizen die onderdak kunnen bieden aan 4 tot 14 personen. Ze zijn allemaal uitgerust met een houtvuur waarrond u gezellige avonden zult doorbrengen. Een uitzonderlijke plaats waar moderne architectuur perfect samengaan met de rustieke stenen. Een ideaal vakantieoord maar ook een heel goede belegging!

Kenmerken

Glv : Hall, salon, houtkachel, eetkamer, keuken (4 inductiekookplaten, oven, koelkastdiepvriezer, vaatwas, koffiezet), W.C, berging.

Verdieping +1: 1 kamer (dubbel bed), 1 kamer (2 enkele bedden), 1 kamer ( stappelbed met 3 bedden), badkamer ( jacuzzi, douche, wastafel) , W.C.

Tuin met picknicktafel, barbecue 

info+ Vakantiepark "LES ONAYS" (domicilie niet mogelijk)

Gemeenschappelijke technische ruimte met centrale verwarming op stookolie. De verwarmingsketel en de tank die momenteel gemeenschappelijk zijn, zullen binnenkort geïndividualiseerd worden voor elk van de gebouwen ( gas voor de 36 en stookolie voor de 35).

Te voorziene kosten: 200€ voor het aandeel in de basisakte en 370€ exclusief BTV voor de plannen van begrenzing en opmeting - Gemeubeld verkocht

 

Voorzieningen
oppervlakte 120 m²
grond-oppervlakte 650 m²
elektriciteitskeuring beschikbaar ja, conform
electriciteit ja
type beglazing dubbele beglazing
water ja
kabeltelevisie ja
badkamer douche en ligbad
keuken - type geïnstalleerd
bestemming gebouw - type privé - eengezins
type verwarming stookolie cv
verkavelingvergunning ja
bouwvergunning ja
type schrijnwerkerij pvc
olietank ja
riolering ja
dubbele beglazing ja
Bouwjaar 2005

Localisatie breedtegraad: 50.1532066 | lengtegraad: 5.7328487

Energie & PEB

Certificaat nummer
20220217002250
Espec
289 Kwh/m²/j.
Etotal
34638 Kwh/j.